Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 42 сесії восьмого скликання (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 13.12.2023 15:11
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Сьогодні, 13 грудня, відбулося засідання 42 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 45 питань, серед яких 4 додаткові.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників, хвилиною мовчання.

Місцеві обранці затвердили рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Чоп». Враховуючи сумлінне служіння Україні, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чоп» (посмертно) Героям:

- головного сержанта Богачука Іл’ї Валерійовича;

- солдата Кононенка Віктора Ігоровича;

- майора Ващенка Володимира Володимировича.

Під час засідання рідним і близьких загиблих Героїв вручено нагрудний знак.

Із метою вшанування загиблого Героя вулицю Садову перейменовано на вулицю Віталія Ляльо.

Під час засідання місцеві обранці затвердили звіт про виконання бюджету  Чопської міської територіальної   громади за січень – вересень 2023  року, Програму соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2024-2027  роки, бюджет територіальної громади на 2024 рік, фінансові плани КП «Водоканал Чоп», КП «Чистий Чоп» і КП «Чопський ринок»,  «Правила благоустрою території  Чопської  міської територіальної громади», план підготовки проєктів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2024 рік, заходи щодо утримання об’єктів благоустрою та план роботи Чопської міської ради на І півріччя 2024 року.

Також внесено зміни до бюджету територіальної громади на 2023 рік, Положення про Службу у справах дітей та ряду Програм: підтримки військових частин; виконання рішень судів та інших виконавчих документів на 2021-2024 роки; «Поліцейський офіцер громади» Чопської міської територіальної громади на 2023 рік; профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Чопської міської територіальної громади на 2023 рік; благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2024-2026 роки;
утримання об’єктів та майна комунальної власності Чопської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; розвитку освіти Чопської міської територіальної громади на 2023-2027 роки; „Турбота” на  2023 – 2024 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Разом із тим передано міжбюджетний трансферт з бюджету Чопської міської територіальної  громади у вигляді іншої субвенції  бюджету Великодобронської сільської територіальної  громади на надання соціальних послуг громадянам Чопської міської  територіальної громади на 2024 рік, надано дозвіл на  списання з балансу Управлінню праці та соціального захисту населення Чопської міської ради кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув, збільшено розмір статутного капіталу КП «Чистий Чоп», передано повноваження замовника.

Крім того, затверджені умови оплати праці Чопському міському голові та орієнтовні терміни звітування депутатів Чопської міської ради перед територіальною громадою.

Наостанок надано 2 дозволи на затвердження детальних планів території  та прийнято 14 рішень щодо земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь