Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з фронту (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 22.01.2024 19:30
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

Майже два роки триває повномасштабне вторгнення рашистів. Багато дітей не можуть проводити час зі своїми батьками та рідними, бо наші воїни боронять не лише нашу державу, а й кожного її мешканця, кожну дитину, аби вони росли та розвивалися у мирному майбутньому. Багато батьків утратили можливість бути поруч зі своїми близькими, бачити як ростуть їхні діти. На жаль, дехто вже й не побачить, декого вже й не обіймуть. Але всі подвиги наших захисників і захисниць були і є заради мирного майбутнього усієї малечі нашої України, заради того, щоб на їхніх обличчях сяяли веселі усмішки, а не котилися гіркі сльози.

Чопська міська територіальна громада постійно допомагає та підтримує наших воїнів. Минулого тижня міський голова вкотре передав допомогу від мешканців громади.  І перебуваючи на Запорізькому напрямку, зустрівся з військовим, мешканцем міста Чоп Сергієм Рижаком, який боронить нашу державу з перших днів повномасштабного вторгнення.

Повернувшись додому, міський голова завітав до 4-А класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, аби передати вітання від батька сину Єлісєю: «Усім вітання! Перемога буде за нами! Однозначно! Пан Сергій просить лише одне: аби ви добре вчилися».

Такі бажані для кожного слова Сергій Рижак написав і на прапорі нашої громади: «Разом до перемоги!». Хлопчик у відповідь побажав татові на прапорі: «Бережи себе! Переможе ЗСУ! Вітання від 4-А».

Ми раді, що змогли передати теплий привіт від батька до сина, аби також підтримувати родинний зв’язок. І віримо, що скоро вони зможуть проводити час разом у мирній країні. А для цього ми будемо працювати й надалі заради перемоги.Фото без опису

Низький уклін та щира подяка нашим захисникам і захисницям! Слава нашим Героям! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь