Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартував обласний конкурс проєктів громадських та благодійних організацій

Дата: 02.02.2024 09:41
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Закарпатській області розпочався конкурсний відбір з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість. На їх реалізацію надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2024 році.

 Перелік пріоритетних напрямків, за якими громадські об’єднання та благодійні організації можуть подавати конкурсні пропозиції

1. Проведення реабілітації та спеціалізованого консультування дітей із інвалідністю та осіб з інвалідністю.

2. Реінтеграція людей різних груп ризику.

3. Соціальний захист та соціальна адаптація учасників антитерористичної операції / операції об’єднаних сил, учасників бойових дій та їхніх сімей.

4. Соціальний захист учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, а також громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

5. Соціальний захист внутрішньо-переміщених осіб.

6. Соціальний захист ветеранів війни.

7. Соціальний захист реабілітованих осіб та осіб, які потерпіли від репресій.

8. Соціальна реабілітація та залучення людей похилого віку до активної участі в суспільному житті.

9. Надання інших соціальних послуг, здійснення інших заходів щодо підвищення якості надання соціальних послуг, реформування системи надання соціальних послуг населенню тощо.

10. Здійснення органами управління громадського об’єднання або благодійної організації заходів, визначених їх статутом (положенням).

Умови подання конкурсних пропозицій

До участі в конкурсному відборі допускаються громадські об’єднання та благодійні організації, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше, ніж за один рік до дати оголошення конкурсного відбору, і діяльність яких поширюється на територію Закарпатської області та має соціальну спрямованість.

Учасники конкурсного відбору подають заяву на участь у конкурсному відборі за формою (додаток 1.docx ( .docx , 25.79 Кб )). До заяви потрібно додати такі документи:

копії статуту (положення) та свідоцтва про реєстрацію учасника конкурсного відбору (подаються одноразово під час отримання бюджетних коштів вперше, якщо до зазначеного статуту (положення) та свідоцтва не вносилися зміни);

копія довідки про взяття учасника конкурсного відбору на облік у головному управлінні ДПС України у Закарпатській області;

копія рішення уповноваженого органу про внесення учасника конкурсного відбору до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, Реєстру громадських об’єднань або громадських формувань;

копія протоколу засідання відповідного статутного органу учасника конкурсного відбору про обрання складу керівництва та кількісний склад виконавчого апарату;

інформація про діяльність учасника конкурсного відбору, зокрема про досвід виконання програм протягом поточного року за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування учасника конкурсного відбору, її матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення за підписом керівника або уповноваженої особи учасника конкурсного відбору, скріплена печаткою учасника конкурсного відбору (за наявності) за формою (додаток 2.docx ( .docx , 18.88 Кб ));

опис проєкту та кошторис витрат, необхідних для його реалізації за формою (додаток 3.docx ( .docx , 24.02 Кб )).

Учасник конкурсного відбору може подати також інші матеріали, які засвідчують його спроможність реалізувати відповідний проєкт.

Конкурсна пропозиція складається українською мовою.

Підстава: Порядок надання фінансової підтримки з обласного бюджету громадським об’єднанням та благодійним організаціям, діяльність яких має соціальну спрямованість (додаток 4 до Регіональної програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2022 – 2024 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 02.12.2021 № 464 (зі змінами)).

Терміни подання: конкурсні пропозиції приймають з 23 січня по 15 лютого 2024 року щоденно, крім суботи та неділі, з 08:00 до 17:00 (перерва з 12:00 до 13:00).

Адреса для подання документів: м. Ужгород, пл. Народна, 4, кабінети 135-137, 1-й поверх ОВА.

Контакти для довідок: тел. (0312) 61-55-40, e-mail: zakchornob@ukr.net.

Учасники конкурсного відбору подають конкурсні пропозиції або декілька конкурсних пропозицій Організатору конкурсного відбору у друкованій формі з урахуванням вимог, визначених Порядком.

Закарпатська ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь