Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна професійна адаптації ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постра

Дата: 02.02.2024 13:05
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Управління праці та соціального захисту населення інформує про наступне: Міністерство у справі ветеранів України повідомляє про можливість проведення професійної адаптації в частині здійснення заходів із соціальної професійної адаптації ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності.

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» пропонується здійснювати професійну адаптацію у Навчальному центрі по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів (далі – Навчальний центр), який знаходиться у Київській області, м. Біла Церква.

Навчальний центр є професійно (професійно-технічним) навчальним закладом, який проводить свою освітню діяльність у трьох формах, а саме: підготовку, перепідготовку та/або підвищення кваліфікації робітничих кадрів за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорії «А», «А1», «В», «С», «С1», «СЕ», та «D», «D1».

Навчальний центр занесено до Єдиної державної бази з питань освіти (ЄДБО), до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (код ЄДРПОУ 03450716, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи серія АО1 № 339050 від 28.04.1992).

Пакет документів, що підтверджують спроможність Навчального центру щодо надання освітніх послуг розміщено на офіційному веб-сайті.

За результатами успішного завершення повного курсу навчання, здачі кваліфікаційних іспитів Навчальний центр видає документи державного зразка.

Навчальний центр на період підготовки та перепідготовки іногородніх, за умови відсутності в них іншого місця проживання, може розмістити у відомчому гуртожитку.

Навчальний центр надає освітні послуги, а саме професійну підготовку та/або перепідготовку цільової групи на цивільні спеціальності (робітничі професії), що користуються попитом на ринку праці в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь