Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Боротьба зі сміттям залежить від кожного (ФОТО)

Дата: 13.02.2024 08:57
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

У Чопській міській територіальній громаді постійно проводиться робота з покращення благоустрою населених пунктів. Зокрема, минулого року постійно працювала відповідна комісія Чопської міської ради, яка слідкувала за здійсненням покосів прибудинкових територій, прибиранням великогабаритного сміття чи обрізаного гілля тощо. Систематичні роз’яснювальні бесіди зменшували кількість порушень, а мешканці, які ігнорували будь-які зауваження, притягалися до адміністративної відповідальності.

Суттєво покращило ситуацію й встановлення закритих сміттєзбиральних майданчиків. Більша частина мешканців отримала електронні ключі (чипи) доступу, однак дехто так і не уклав договір та продовжує залишати своє сміття поблизу майданчиків, у сміттєвих урнах чи на дамбі, що неодноразово фіксувалося камерами відеоспостереження. Таких осіб відповідно до рішень адміністративної комісії притягнуто до відповідальності та зобов’язано сплатити штраф.

Разом із тим цьогоріч прибирання вулиць здійснює комунальне підприємство «Чистий Чоп», для кращої роботи якого придбана підмітальна машина. Однак нерідко можна спостерігати негативну тенденцію, коли після нещодавнього прибирання сміття знову лежить посеред  дороги чи тротуару за декілька метрів від урни. На жаль, деяким мешканців легше кинути власний непотріб під ноги, ніж донести його до смітника. Тож закликаємо усіх, хто бачить таке неподобство, робити зауваження та повідомляти про це Чопську міську раду. Тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду чистішою. Бо пам’ятаємо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь