Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про засідання комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики

Дата: 01.03.2024 14:16
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

У понеділок, 11 березня, о 17.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики з наступним порядком денним:

  1. Про виконання Програм
  2. Про роботу постійної комісії  з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики за 2023 рік
  3. Про визначення Замовника робіт з проектування, будівництва, закупівлі будівельних матеріалів,  виробів та конструкцій, робіт для будівництва військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд на території Запорізької області.
  4. Про  передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Чопської міської територіальної  громади у вигляді іншої субвенції  до обласного бюджету Закарпатської області у 2024 році.
  5. Про затвердження Програми облаштування містечка модульного типу для потреб оборони у Закарпатській області на 2024 рік.
  6. Про внесення змін до Програми підтримки військової частини Т0950, розташованої на території Чопської міської територіальної громади на 2024 рік.
  7. Про внесення змін до Програми підвищення рівня боєздатності та поліпшення    умов несення служби в 94 прикордонному загоні, розташованому на території  Чопської  міської територіальної громади на 2024 рік.
  8. Про внесення змін до Програми підтримки військової частини Т0300, розташованої на території Чопської міської територіальної громади на 2024 рік.
  9. Про внесення змін до Програми підтримки військової частини А4935 на 2024 рік.
  10. Про внесення змін до Програми підтримки військової  частини А1556 на 2024 рік.
  11. Про внесення змін до «Програми організації та забезпечення територіальної оборони, призову на строкову військову службу та військово-патріотичного виховання населення Чопської міської територіальної громади на 2022-2025 роки».
  12. Про внесення змін до Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Чопської міської територіальної громади на 2024 рік.
  13. Про внесення змін до Програми розвитку органів місцевого самоврядування на 2021-2025 роки.
  14. Про внесення змін до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.
  15. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання, друге засідання Чопської міської ради від 12.2020 № 14.
  16. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Управління Центр надання адміністративних послуг Чопської міської ради.
  17. Про доповнення Переліку адміністративних послуг  Управління Центр надання адміністративних послуг  Чопської міської ради.
  18. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь