Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про створення робочої групи з формування завдань на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Чопської міської територіальної громади та вимог до персонального складу

Дата: 20.03.2024 16:54
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

З метою забезпечення сталого розвитку Чопської міської територіальної громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території громади Чопською міською радою  від 13.03.2024 № 36  прийняте рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Чопської  міської територіальної громади.

Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдань на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Чопської  міської територіальної громади  (далі – Комплексний план) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 1.09.2021  № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» вирішено створити тимчасовий консультативно-дорадчий орган виконавчого комітету міської ради − робочу групу.

До робочої групи, яка забезпечить проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдань для розроблення Комплексного плану, входять представники міської ради та її виконавчих органів, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших зацікавлених сторін.

Вимоги до персонального складу робочої групи як тимчасового консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдань на розроблення Комплексного плану та строки приймання заявок на участь у робочій групі:

1. У складі робочої групи має бути не менш п’яти осіб і не більш 21 особи з непарною кількістю членів (у складі  представників міської ради та її виконавчих органів, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін).

2. У робочій групі частка членів, які представляють міську раду та виконавчий комітет міської ради, не повинна перевищувати половину складу плюс одна особа.

3. У персональному складі робочої групи обов’язково повинен бути один представник від кожного з населених пунктів, розташованих на території громади, який не є співробітником виконавчого органу (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох населених пугктів громади).

Заявки на участь у робочій групі приймаються Чопською міською радою (електронна адреса:  chop@carpathia.gov.ua  з позначкою “Робоча група”. Телефон для довідок: +38 0990774346) протягом 10 робочих днів з дня публікації цього оголошення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь