Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вільна вакантна посада для представника української сторони у Дунайській молодіжній раді

Дата: 21.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України як центральний орган виконавчої влади, який здійснює загальну координацію участі України у Стратегії ЄС для Дунайського регіону (далі – ЄСДР) повідомляє наступне.

Стратегічним пунктом ЄСДР, який виконує функції секретаріату ЄСДР (м. Відень, Австрія), поінформовано Мінінфраструктури щодо вільної вакантної посади для представника української сторони у Дунайській молодіжній раді (Danube Youth Council) у рамках ЄСДР. Дунайська Молодіжна Рада є допоміжним органом у рамках функціонування ЄСДР, метою якої є залучення молоді на політичному рівні до процесу управління Стратегією, досягнення її основних цілей та завдань. За сприяння Європейської Комісії Дунайська молодіжна рада розпочала своє функціонування з жовтня 2022 року та складається з 28 членів з 14 країн Дунайського регіону, у тому числі й України.

З огляду на наявність вільної вакантної посади для української сторони у зазначеній Раді, просимо розповсюдити зазначену інформацію серед потенційних аплікантів з української частини Дунайського регіону - Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської та Одеської областей (незалежно від їх поточного місцезнаходження), які зможуть долучитись до її роботи.

Зацікавлені сторони можуть отримати детальну інформацію щодо роботи Дунайської молодіжної ради, критеріїв відбору до Ради та умов подання заявки для участі у відборі, перейшовши за посиланням (кінцевий термін подання заявки - 22 березня 2024 року).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь