Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення

Дата: 24.05.2024 10:48
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

У понеділок, 3 червня, о 14.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення з наступним порядком денним:

1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чоп».
2. Про  визначення обсягу міжбюджетного трансферту з бюджету Чопської міської територіальної громади у вигляді іншої субвенції бюджету Великодобронської сільської територіальної громади на надання соціальних послуг громадянам Чопської міської територіальної громади у 2024 році.
3. Про передачу майна з державної до комунальної форми власності.
4. Про зміну назви Чопського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Чопської міської ради Ужгородського  району Закарпатської області та  затвердження його Статуту у новій редакції.
5. Про зміну назви Чопського  закладу  загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  № 2 імені Іштвана Сечені Чопської міської  ради Ужгородського району  Закарпатської області та затвердження  його Статуту у новій редакції.
6. Про перепрофілювання (зміну типу)  Есенського опорного закладу загальної  середньої освіти І-ІІІ ступенів  Чопської міської ради Ужгородського району  Закарпатської області та затвердження нової редакції Статуту.
7. Про перепрофілювання (зміну типу) Червонівського закладу загальної  середньої освіти І-ІІІ ступенів  Чопської міської ради Ужгородського району  Закарпатської області та затвердження нової редакції Статуту.
8. Про  прийняття коштів у вигляді надходжень в рамках програм допомоги урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ до спеціального фонду бюджету Чопської міської територіальної  громади у 2024 році.
9. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь