Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускникам Чопського ЗЗСО №1 вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 22.06.2024 23:17
Кількість переглядів: 1291

Фото без опису

Сьогодні, 22 червня, у КЗ «Центр культури і дозвілля Чопської МТГ» 52 випускникам Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників, які дають можливість  нашим дітям навчатися у школі.

Після невеликої промови керівника комунального закладу, лунали вітання для випускників 2024 року. Розпочали поздоровлення учнів їхні перші вчителі – Любов Ліснічук, Галина Оліферчук та Тетяна Ямнич. Після цього до вітального слова були запрошені класні керівники, які протягом багатьох років були їхніми шкільними мамами - Олена Точок та Олександра Цекус. Крім того, весь учительський колектив привітав цьогорічних випускників відео-привітанням.

Наступною теплі слова звучали від директора закладу Євгенії Демчик, яка поздоровила учнів і їхніх батьків із завершенням такого довго, але цікавого та насиченого шкільного життя. Опісля цього разом із заступником директора з  навчально-виховної роботи Іванною Сас було вручено свідоцтва про повну загальну середню освіту. Водночас 7 учнів нагороджено золотими медалями за високі досягнення у навчанні та вручено грошову винагороду у розмірі 2 500,00 гривень: учениця 11-А класу Євгенія Росоха, учні 11 Б класу Вікторія Габрикевич, Дмитро Зязін, Віктор Ковальов, Валентин Майор, Максим Приходько, Олег Цебак. 3 учнів за досягнення у навчанні нагороджено срібними медалями та грошовою винагородою у розмірі 1500,00 гривень: учні 11-А класу Юрій Лева та Софія Росоха, учениця 11-Б класу Поліна Захарчук.

В.о. начальника управління освіти,  культури,  молоді та спорту Єва Сюч привітала учнів і вручила сертифікати медалістам. Після чого представники батьківського комітету Діана Гуменюк і Віталій Русин подякували вчителям за їхню плідну роботу і побажали своїм дітям нових звершень.

Наостанок випускники підготували відео-привітання, вручили грамоти та невеликі подарунки вчителям. Завершальним акордом стала пісня від учнів і прощальний танець 11 Б класу, який включав у себе поєднання частин їхніх попередніх виступів.

Бажаємо вам, випускники, гарного та щасливого майбутнього! Нехай кожен із вас досягне всіх цілей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь