Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

Дата: 24.09.2024 15:15
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Сьогодні, 24 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 50 питань, серед яких 4 додаткові.

Члени виконавчого комітету заслухали та затвердили план роботи ВК на ІV квартал 2024 року. Водночас було схвалено ряд Програм: поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на території Чопської міської територіальної  громади на 2024 – 2026 роки; надання інших пільг окремим категоріям мешканців Чопської міської територіальної громади   на 2025-2026  роки; «Турбота» на  2025 – 2026 роки  та   Положення про надання одноразової адресної  матеріальної допомоги  мешканцям Чопської  міської  територіальної громади за зверненням через Управління Центр надання адміністративних послуг; підтримки Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби на 2024 рік.

Також було встановлено тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надає КП ЧМР «Водоканал Чоп», мешканця прийнято на квартирний облік при виконавчому комітеті, надано дозвіл на видалення зелених насаджень, виключення жилих приміщень (квартир) з числа службових, приватизацію квартири та на тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою міста Чоп. Крім того, внесено зміни до складу адміністративної комісії.

Наостанок було прийнято  37 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 1 рішення про надання допомоги на поховання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь