Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася заключна діалогова зустріч "Сміттєзбиральні майданчики — великий крок до покращення благоустрою міста" (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 25.08.2023 13:13
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

У кінці січня 2023 року Спілка «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»  оголосила конкурс з відбору 120 громад для участі в проєкті «Лабораторії творчого діалогу в громадах».

Проєкт спрямований на посилення діалогу як важливого інструменту місцевого самоврядування для врахування потреб різних груп місцевих жителів, представників бізнесу, громадських організацій, а також внутрішньо переміщених осіб, які проживають у громаді.

Чопська міська територіальна громада взяла участь у конкурсі та пройшла відбір.

Першим етапом реалізації проєкту стало навчання працівників органу місцевого самоврядування щодо організації та проведення діалогових зустрічей в громаді.

Другим етапом було проведення власне діалогових зустрічей на тему:

І сьогодні, 25 серпня, відбулася заключна діалогова зустріч на тему "Сміттєзбиральні майданчики — великий крок до покращення благоустрою міста".

Заступник міського голови Ігор Гіжан та начальник відділу економіки та інвестицій Тетяна Чебан виступили перед присутніми з презентаційним матеріалом та розповіли про стан благоустрою міста та покрокові етапи його покращення. Було зазначено про реалізацію «Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Чопської міської територіальної громади на 2022-2023 роки». Облаштуванням закритих контейнерних майданчиків із твердим покриття для збирання твердих побутових відходів дозволить мінімізувати накопичення великогабаритного сміття, скошеної трави та гілля, а також викидання сміття поза майданчиками тими мешканцями, які відмовилися укласти договори й не мають власних сміттєвих баків.

Присутні підтримали такі ініціативи та в підсумку запропонували рухатися в бік запровадження роздільного сортування сміття. Тому на сайті міської ради найближчим часом можна буде пройти опитування щодо доцільності  облаштування майданчика, куди можна буде викинути лише пластик, скло, папір та картон. Сподіваємося на активність мешканців. Бо тільки спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь