Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чопський міський голова вкотре завітав до наших бійців, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з російськими загарбниками (ФОТО)

Дата: 26.04.2024 08:31
Кількість переглядів: 606

 

Фото без описуЦього тижня Чопський міський голова Валерій Самардак спільно з першим заступником голови Ужгородської РДА-РВА Андрієм Кушніруком відвідав наших бійців, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення з російськими загарбниками на Запорізькому напрямку. Нагадаємо, що під час попередніх візитів очільник громади взяв під шефство Чопської МТГ два батальйони 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. І для їхнього оснащення на засіданні сесії було виділено кошти для придбання дронів та РЕБів, які й були передані нашим військовим.

Також нашим хлопцям привезли маскувальні сітки та м’ясні смаколики до Великодня. Висловлюємо щиру подяку працівницям міської ради й усім небайдужим мешканцям, які плели маскувальні сітки для наших воїнів, та ТОВ «Ноїв ковчег», котре надало ласощі до свята.

Разом із тим міський голова відвідав фортифікаційні споруди, на будівництво яких виділялися кошти з бюджету Чопської міської територіальної громади.

Під час візиту спільно з керівництвом Ужгородського району та заступником командира бригади 128-ї ОГШБ І. Бурдейним було обговорено нагальні потреби підрозділу та пріоритетні напрямки надання допомоги. Зокрема, домовлено про подальшу підтримку та тісну співпрацю.

Ми дякуємо кожному за внесок, який ви робите щоб пришвидшити нашу Перемогу! І зі свого боку будемо робите усе можливе для Вашої підтримки! Слава нашим Героям! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь