Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальне

06 Квітня, 2023 р., 11:25
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 6 - 7 квітня у високогір’ї Закарпатської області зберігається лавинна небезпека:
06 Квітня, 2023 р., 11:24
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології вночі та вранці 7 квітня переважно в центральній та східній частині території Закарпатської області очікується значний мокрий сніг та сніг. На поверхні ґрунту та в горах у повітрі заморозки 0-2º, на гірських ділянках доріг ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).
06 Квітня, 2023 р., 08:53
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології у зв’язку з проходженням фронтального розділу через територію Закарпатської області протягом доби 6 квітня очікується погіршення погодних умов. Передбачаються опади у вигляді мокрого снігу, в горах снігу, на низовині подекуди з дощем. Температура повітря вночі 0-5º, на високогір’ї до 9º морозу, вдень 0-5º тепла, на високогір’ї 0-5º морозу. Вночі та вранці на більшій частині території області та в м. Ужгород на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5º морозу (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Вранці та вдень в горах місцями слабка хуртовина, на гірських ділянках доріг ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Погіршення видимості в опадах до 1-3 км, подекуди 500-1000 м.
05 Квітня, 2023 р., 15:24
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 5 - 6 квітня на високогір’ї східної частини Закарпатської області у зв’язку зі снігопадами та хуртовиною очікується значна снiголавинна небезпека (ІІІ рівень), на високогір’ї західної та центральної частини області утримається помірна снiголавинна небезпека (II рівень).
03 Квітня, 2023 р., 11:16
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 3 - 4 квітня на високогір’ї Закарпатської області очікується помірна снiголавинна небезпека (II рівень).
03 Квітня, 2023 р., 11:14
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології вночі та вранці 4 квітня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються сильні заморозки 1-6º (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь