Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальне

03 Травня, 2023 р., 10:56
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 3 4 травня у високогір’ї східної частини Закарпатської області, вище 1400 мБС, оголошується помірна (ІІ рівень) лавинна небезпека.
02 Травня, 2023 р., 11:18
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 2 - 3 травня у високогір’ї східної частини Закарпатської області зберігається значна (ІІІ рівень) лавинна небезпека.
01 Травня, 2023 р., 12:25
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології 1 - 2 травня у високогір’ї східної частини Закарпатської області зберігається значна (ІІІ рівень) лавинна небезпека.
26 Квітня, 2023 р., 15:12
В останні роки почастішали випадки захворювання плодових дерев. Але успішному вирощуванню їх, одержанню стабільних урожаїв високоякісних плодів перешкоджають різні хвороби. Найбільш небезпечною серед них є бактеріальний опік плодових. Уражуючи вегетативні і генеративні органи, збудник хвороби зумовлює зменшення врожайності, пригнічення загального стану і стійкості рослин. Встановлено, що шкідливість «опіку» може сягати до 90 % втрат плодових дерев.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь