Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2022 р., 09:34
«Крок за кроком ідемо надважливим тижнем і щодня робимо все, щоб ні в кого не було сумнівів, що Україна заслуговує на кандидатство. Щодня доводимо, що ми вже є частиною об'єднаного європейського ціннісного простору. Я вдячний усім народним депутатам, які підтримали нашу євроінтеграцію. Хочу відзначити голосування за Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству. Це зобов'язання захищати від насильства й різних форм дискримінації. Хочу також подякувати депутатам, які підтримали закон «Про управління відходами». Це важливий екологічний документ. Ухвалена й Антикорупційна стратегія – це важливо. Сподіваюся, що Верховна Рада й надалі працюватиме з таким же вагомим результатом». Звернення Володимира Зеленського наприкінці 117-го дня повномасштабної війни.
20 Червня, 2022 р., 08:36
«Хочу подякувати сьогодні всім нашим лікарям, всім українським медичним сестричкам, які від 24 лютого – буквально на передовій. Дякую за десятки тисяч других днів народження, які ви подарували нашим військовим, цивільним, українським дітям. Дякую за порятунок життів на фронті, за порятунок у лікарнях і госпіталях по всій нашій країні. Хочу подякувати сьогодні й нашим фермерам. Тим, хто обороняв свої громади навіть голіруч, коли зупиняв російських військових. Хто попри війну забезпечив посівну кампанію. Тим, кого навіть прозвали «тракторними військами», коли вони забирали російську трофейну техніку з поля бою. Авжеж, хочу подякувати всім батькам України. Всім, хто виховав своїх дітей просто хорошими, порядними й сміливими людьми. Людьми, які захищають державу та роблять усе, щоб допомогти своїм ближнім пройти час війни». Звернення Володимира Зеленського увечері 116-го дня відбиття повномасштабної агресії.
17 Червня, 2022 р., 08:34
«Сьогодні справді історичний день – Україна відчула підтримку одразу чотирьох потужних європейських держав. І зокрема підтримку нашого руху у Європейський Союз. Італія, Румунія, Франція й Німеччина з нами. Усі четверо лідерів – і пан Драґі, і пан Йоханніс, і пан Макрон, і пан Шольц – підтримують кандидатство для України». Володимир Зеленський звернувся до українців увечері 113-го дня боротьби з окупантами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь