Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 08:38
«Цей день укотре довів, що росія має бути офіційно визнана державою-терористом. Жодна інша держава світу не становить такої терористичної загрози, як росія. Жодна інша держава світу не дозволяє собі щоденно знищувати крилатими ракетами й реактивною артилерією мирні міста і звичайне людське життя. Внаслідок лише одного ракетного удару по нашому місту Вінниці вбито 23 людини. Троє дітей до десяти років. І це, на жаль, ще не остаточна кількість. Розбір завалів триває. У списку безвісно зниклих – десятки людей. Серед госпіталізованих є важкопоранені», — звернення Президента Володимира Зеленського наприкінці 141-го дня повномасштабної війни.
14 Липня, 2022 р., 08:33
- Указ про нагородження орденом «За заслуги» І ступеня Марини Вязовської – українського математика, яка цьогоріч стала лауреаткою медалі Філдса. - Участь Президента в роботі конференції «Азійське лідерство», яка щороку відбувається в Сеулі. - КНДР визнає «ДНР», Україна жорстко реагуватиме на всіх рівнях. - Продовження розбору завалів після російського удару по місту Часів Яр на Донеччині. - Президент звернеться до учасників форуму в Гаазі (Нідерланди), який відбудеться завтра. - Зустріч у Туреччині щодо розблокування аграрного експорту з нашої країни через Чорне море. - Указ про нагородження українських героїв. Про це та інше – у зверненні Володимира Зеленського за підсумками 140-го дня війни.
13 Липня, 2022 р., 08:43
- Україна стала асоційованим членом спеціальної багатосторонньої програми НАТО щодо технологічної взаємосумісності. - Чергові удари по Миколаєву – ракетами, артилерією. Окупанти знову били по Харкову та громадах області – Старий Салтів, Золочів, Байрак та інші. - Переговори Президента з Маріушем Блащаком – віце-прем’єр-міністром і міністром оборони Польщі. - Указ про нагородження наших героїв. 156 воїнів відзначені державними нагородами. 56 із них – посмертно. Про це та інше – у зверненні Володимира Зеленського наприкінці 139-го дня війни.
12 Липня, 2022 р., 08:44
- Виклик Міністерством закордонних справ представника Канади в Україні через цілковито неприйнятний виняток із санкційного режиму проти росії. - Розбір завалів у місті Часів Яр на Донеччині. - Обстріли Харкова, Одещини, жорстокі бойові дії на Донеччині й на території Луганської області. - Президентський законопроект про правові та соціальні гарантії для громадян Польщі. - Указ про присвоєння місту Перемишль почесного звання «Місто-рятівник». - Переговори з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте у Києві. - Телефонна розмова з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. - Відзначення нагородами 287 українських героїв. Про це та інше – у зверненні Володимира Зеленського наприкінці 138-го дня війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь