Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Липня, 2022 р., 08:35
«Тема протиповітряної оборони України стала ключовою сьогодні у виступі першої леді Олени Зеленської перед Конгресом Сполучених Штатів Америки. Це було вперше в історії, коли перша леді робить таке звернення до Конгресу, і, безперечно, це честь для України. Сподіваюся, що відповіді на наші запити не забаряться. російський терор має програти», — звернення Володимира Зеленського наприкінці 147-го дня повномасштабного вторгнення агресора.
20 Липня, 2022 р., 08:45
«Триває оновлення силової вертикалі в державі. Сьогодні призначив нових очільників обласних управлінь Служби безпеки України в Закарпатській, Полтавській, Сумській, Дніпропетровській і Харківській областях. Звільнив одного із заступників голови СБУ. Вдячний членам конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за фіналізацію конкурсу. Рішення про переможця затверджено. Призначено й нового міністра соціальної політики України – Оксану Жолнович. Дуже важливо, що Верховна Рада сьогодні реалізувала ініціативу Андрія Єрмака про створення спеціальної комісії для контролю за використанням озброєння, яке надають наші партнери. До складу комісії увійшли представники всіх фракцій і груп парламенту», — звернення Володимира Зеленського наприкінці 146-го дня війни.
19 Липня, 2022 р., 11:47
 структурі Чопської міської ради працює відділ "Трудовий архів", що дало змогу мешканцям громади отримувати архівні довідки про стаж роботи та заробітної плати для оформлення пенсій. За перше півріччя 2022 року "Трудовим архівом" було видано 12 архівних довідок громадянам Чопської територіальної громади для оформлення пенсій.
19 Липня, 2022 р., 11:44
32 жителі Чопської міської територіальної громади, які розмістили переселенців у своїх помешканнях, подали документи щодо нарахувань компенсації за житлово-комунальні послуги за червень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь