Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2021 р., 08:30
У рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі!» у Соловківській філії Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ст проходили профілактичні заходи щодо збереження  життя і здоров'я дітей на дорогах.
14 Вересня, 2021 р., 17:40
У п’ятницю, 10 вересня в Есенському опорному заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів був проведений День здоров’я.
14 Вересня, 2021 р., 14:33
На засіданні 7 сесії восьмого скликання було прийнято рішення №32 "Про організацію первинного обліку показників діяльності Чопської міської територіальної громади" у діяльності Чопської міської ради запроваджений програмний комплекс "Погосподарський облік для сільських, селищних та міських рад". І сьогодні, 14 вересня, відбулося онлайн-навчання за участі старост Есенського старостинського округу Лівії Банго, Соловківського старостинського округу Олександра Біро, Соломонівського старостинського округу Золтана Кертеса, Тисаашванського старостинського округу Галини Маломки, Червонівського старостинського округу Володимира Філіпа, начальника відділу ДАБК Володимира Фронощука, начальника та спеціаліста відділу архітектури та містобудування Ірини Зазулич та Сергія Дробота, начальника та спеціаліста відділу державної реєстрації нерухомості, бізнесу та реєстрації місця проживання Ольги Маркович та Віталія Русина.
14 Вересня, 2021 р., 10:52
Відповідно до інформації Відділу охорони здоров’я Чопської міської ради, КНП “Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги”, Чопського відділення лабораторних досліджень Ужгородської міськрайонної філії ДУ “Закарпатський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України” інформуємо, що станом на 14 вересня у 989 мешканців Чопської міської територіальної громади виявлено зараження коронавірусом COVID-19, із яких:
14 Вересня, 2021 р., 10:50
Як ми повідомляли, на початку вересня у селі Тисаашвань проводився демонтаж старих світильників, облаштування нових, заміна ламп вуличного освітлення і часткове прокладання кабеля. Загалом було встановлено 67 нових ламп, встановлено 10 світильників та прокладено більше 30 метрів кабеля. Роботи проводилися на вулицях: Петефі, Аронь Яноша, Тиса, Нова.
14 Вересня, 2021 р., 10:28
Традиційно у вересні святкують День фізичної культури і спорту. Цього року він припав на 11 вересня. З цієї нагоди було проведено урочисту лінійку у Чопській ДЮСШ.
13 Вересня, 2021 р., 10:24
Четвертий населений пункт нашої громади відзначив своє свято. У неділю, 12 вересня, Тисаашвань відсвяткувала День села. Захід розпочався з поїздки до географічного центру Європи. Упродовж дня у відбулися презентація етнографічної виставки у Тисаашванському сільському будинку культури-філії КЗ "Центр культури та дозвілля Чопської МТГ", покладання квітів до пам’ятного знака жертвам Другої світової війни.
10 Вересня, 2021 р., 11:58
Сьогодні, 10 вересня, у Чопському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 до Дня фізичної культури і спорту пройшли змагання. "Веселі старти" проводилися між 5 класами. У запальній боротьбі перемогу здобули учні 5 Б класу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь