Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2021 р., 09:11
Відповідно до рішення №5 дев’ятої сесії восьмого скликання внесено зміни до цільової комплексної Програми „Турбота” на  2021-2022 рр. Для вирішення невідкладних питань, забезпечення матеріально-технічного, соціально-побутового обслуговування громадян міста, які потребують соціальної допомоги і підтримки, і надання соціальних гарантій  фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам із  інвалідністю, дітям із  інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, за рахунок перерозподілу бюджетних асигнувань збільшено бюджетні призначення по цільовій комплексній Програмі „Турбота” на 2021 – 2022 роки у сумі 103 000,00 грн.
22 Листопада, 2021 р., 14:46
День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…» згідно з указом Президента України № 872/2014 «Про День Гідності та Свободи» від 13 листопада 2014 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь