Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Вересня, 2021 р., 11:31
Із нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, у Чопському закладі загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів  № 1 було проведено такі заходи:
22 Вересня, 2021 р., 11:21
День миру відзначили і в Есенському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Учні власноруч виготовили голубів, оформили стінгазету.
21 Вересня, 2021 р., 14:51
Сьогодні, 21 вересня, в онлайн-режимі відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення. Члени комісії рекомендували внести зміни до штатного розпису КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади» та розглянути прогноз бюджету Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки на засіданні 8 сесії восьмого скликання Чопської міської ради, котра відбудеться 29 вересня.
18 Вересня, 2021 р., 03:03
Шановні чопівчани, шановні мешканці громади!
17 Вересня, 2021 р., 08:31
Чопська міська рада та колектив ЗДО «Казка» м. Чоп висловлює вдячність батькам за допомогу у створенні  розвивального середовища для дітей та облаштування сучасного освітнього простору – це розмальовані павільйони, різні види класиків, лабіринтів, слідів, геометричних фігур, «доріжок здоров'я».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь