Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2021 р., 16:04
Як ми повідомляли, протягом вересня-жовтня у селі Тисаашвань тривав капітальний ремонт вулиці Петефі. Протягом цього часу проведено очищення узбіч, земельні роботи, асфальтування дороги. Завершальний етап — облаштування узбіч — проведено учора, 4 жовтня.
05 Жовтня, 2021 р., 11:06
Знайомство з книжками для кожної людини починається з казки. Саме вона відкриває для нас навколишній світ і перетворює навіть дорослу людину на чарівника. 30 вересня КЗ «Публічна бібліотека Чопської МТГ» з філіями разом із КЗ «Центр культури і дозвілля Чопської МТГ» з СБК-філіями організували спільну зустріч під назвою «Ми самі пишемо казки» для діток нашої МТГ. Захід пройшов в добрій, дружній та чарівній атмосфері. Вийшло дуже весело, цікаво, фантастично та креативно.
05 Жовтня, 2021 р., 10:05
29 вересня у Чопському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені вчителька історії Рената Лізак провела для учнів 10 класу загальнонаціональний урок пам'яті, приурочений до 80-х роковин трагедії в Бабиному Яру. Цього дня 1941 року після захоплення міста Києва німецькими військами, єврейське населення міста вивели до Бабиного Яру і вбили. Більше 33 тисяч чоловіків, жінок і дітей пали жертвами насилля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь