Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2022 р., 08:39
«Будемо захищатися. Будемо боротися. Нічого українського не віддамо, а чужого нам не треба. Я вдячний усім нашим бійцям, усім нашим героїчним містам на Донбасі, Маріуполю, а також містам Харківщини, які тримаються. Які захищають долю всієї України, стримуючи сили загарбників. Рубіжне, Попасна, Золоте, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Краматорськ та всі-всі, які протягом усіх цих років і назавжди – з Україною», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 54-го дня війни.
18 Квітня, 2022 р., 14:24
У зв’язку з військовою агресією рф проти України та, відповідно, стрімким збільшенням кількості ВПО, Міжнародний фонд охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEКA  визначає пріоритетом надання необхідної допомоги переселенцям, а саме — дітям, жінкам, особам пенсійного віку, особам із інвалідністю, що наразі перебувають та продовжують прибувати  в західні регіони. У рамках виконання проекту УВКБ ООН спрямованого на підтримку зазначеної категорії осіб, Фонд залучений до виконання програми багатоцільової грошової допомоги ВПО, зареєстрованих у ЦНАПах. Програма фінансується УВКБ ООН. Метою програми є надання разової грошової допомоги в еквіваленті 2220 грн/місяць на одну особу.
18 Квітня, 2022 р., 08:58
«Робимо все, щоб забезпечити оборону. Постійно контактуємо з партнерами. Вдячні тим, хто допомагає справді всім, чим може допомогти», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 53-го дня війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь