Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2022 р., 08:21
«Ми захищаємось. Відповідаємо на удари. Розвиваємо наші зв'язки з партнерами. Отримуємо допомогу. Забезпечуємо максимальну увагу світу до наших потреб. Впливаємо на глобальну дискусію. Пропонуємо та просуваємо нові санкції проти Росії», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 46-го дня війни.
08 Квітня, 2022 р., 08:37
«Ця війна демонструє, як багато всього не хотіли помічати в нашій країні. У наших людях. Як багато світ вірив чужій пропаганді та російським міфам про Україну, а не тому, що є насправді. Ми ж завжди були такими... сміливими. Найсміливішими у світі. Бо хто ще робив би те, що роблять українці?», — звернення Володимира Зеленського наприкінці 43-го дня війни.
08 Квітня, 2022 р., 08:34
«Закликаю вас використати вплив Греції та можливості як члена Європейського Союзу для організації порятунку Маріуполя. Закликаю зробити більше для того, щоб Росія почала шукати мир і відмовилася навіть від мрій про підкорення України», — Президент Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Греції.
07 Квітня, 2022 р., 08:47
«Якщо не буде справді болісного пакету санкцій проти Росії і якщо не буде реально необхідного нам постачання зброї, щодо якої ми зверталися багато разів, то Росія розглядатиме це як дозвіл. Як дозвіл іти далі. Як дозвіл наступати. Як дозвіл розпочати нову криваву хвилю на Донбасі», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 42-го дня війни.
06 Квітня, 2022 р., 15:43
42-й день в Україна веде активну боротьбу з ворожим окупантом. 42-й день наші військовослужбовці, бійці територіальної оборони, представники влади, підприємці, волонтери та усі небайдужі громадяни стоять на варті нашої незалежності, цілісності і суверенітету. Кожен на своєму фронті робить усе можливе для наближення нашої Перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь