Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2022 р., 08:42
«Хай там що, ми всі маємо думати про майбутнє. Про те, якою Україна буде після цієї війни. Як ми з вами будемо жити. Бо це і є війна за наше майбутнє. Це війна за наше життя», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 36-го дня війни.
01 Квітня, 2022 р., 08:41
«Ми не маємо права дати цій війні ще 36 днів! Ми повинні всі разом змусити Росію шукати мир якнайшвидше! Сотні дітей убиті. Тисячі людей убиті. Десятки тисяч будинків зруйновані. Спалені міста, села. Російські окупанти ґвалтують жінок в окупованих районах. Розкрадають усе, що знаходять. Вони навіть убивають вже не для того, щоб досягти якогось військового успіху. Не для того, щоб сіяти терор. Вони почали вбивати від того, що це для них – немов розвага! Розвага для людей, які мають скільки завгодно зброї та жодних стримувальних чинників. Ми не змиримося з цим ніколи! І не припинимо захищатися». Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Нідерландів.
31 Березня, 2022 р., 14:02
«Відстань між нашими державами – тисячі кілометрів. Нас із вами розділяють моря й океани, території десятків інших країн, часові пояси. Але цієї відстані просто не існує для жорстокості й хаосу, які Росія принесла на схід Європи, у регіон наших Чорного та Азовського морів, на українську землю. Усе, що відбувається в нашому регіоні через російську агресію і що руйнує життя наших людей, уже стало реальною загрозою і для вашої держави, для ваших людей. Бо така природа зла – воно може миттєво здолати будь-яку відстань і будь-які бар'єри. І зруйнувати життя». Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Австралії.
31 Березня, 2022 р., 08:36
«Ми нікому не віримо – у жодні красиві словесні конструкції. Є реальна ситуація на полі бою. І зараз – це головне. Ми нічого не віддамо. І будемо боротися за кожен метр нашої землі, за кожну нашу людину», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 35-го дня війни.
31 Березня, 2022 р., 08:36
«Уся зброя, якою ви можете допомогти нам, буде використана тільки для захисту тієї свободи та безпеки, якими ви користуєтесь разом з іншими європейцями. І про санкції. Це єдиний засіб, який може спонукати Росію шукати мир. Впевнений, що країна, яка щорічно забезпечує вручення Нобелівської премії миру, як ніхто інший розуміє, чого вартий мир та як він потрібен». Володимир Зеленський звернувся до політиків і народу Норвегії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь