Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальне

23 Березня, 2022 р., 14:27
Щоб полегшити повернення до нормального життя людей, які перебували у полоні або облозі, їхнім родичам і знайомим рекомендується дотримуватися наступних правил.
22 Березня, 2022 р., 17:25
Окрім жаху втрати життя рідних та свого, втрати домівки, війна в Україні проти Росії стала основною причиною зростання такої проблеми як «торгівля людьми». Так, жертвами торгівців може стати будь-хто, незалежно від статі, віку чи статусу у суспільстві, проте більш вразливі категорії населення з вищою імовірністю попадають у пастку сучасних работорговців. До цієї категорії додалося безліч людей, які вимушено переселяються до безпечніших місць як на території самої країни, так і за її межами – таких людей більшість, чим внутрішньо переміщених осіб. За три з половиною тижні війни більше трьох мільйонів людей (за даними ОООН) були змушені втекти з України, знайти притулок в сусідніх країнах, переважна більшість з них – жінки та діти (дітей щонайменше 1,5 мільйона (за даними ЮНІСЕФ), нерідко діти перетинають кордон без супроводу). Люди, які тікають від війни, фізично та психологічно ослаблені, не знайомі зі своїм новим оточенням і дуже легко можуть стати жертвами злочинців. Практично всі кажуть одне: у страшних умовах бойових дій не можна думати логічно. Голова не працює як слід і тому частина людей, які втікають від війни, стає жертвами торговців людьми.
17 Березня, 2022 р., 14:58
У зв’язку з війною, що веде РФ проти України, багато українців залишають свої домівки в пошуках безпечних місць, в т.ч. за кордоном. Перебуваючи у відчаї і паніці, оперативно виїжджаючи за межі рідного міста, саме в такому стані і в такий період часто можна стати жертвами торгівлі людьми.
17 Березня, 2022 р., 10:31
До служб у справах дітей області надходять численні звернення від громадян, які усиновили дитину, або які взяли дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування під опіку/піклування, є прийомними батьками, батьками-вихователями з приводу підтвердження відповідного статусу шляхом видачі довідок службами у справах дітей.
16 Березня, 2022 р., 17:32
Пам’ятка щодо перетинання державного кордону дітьми, особами з інвалідністю та особами, які їх супроводжують, в умовах надзвичайного та воєнного стану
22 Лютого, 2022 р., 17:45
Громадською організацією «Безбар’єрність» у межах ініціативи дружини Президента України О.Зеленської «Без бар’єрів» було створено мультфільм, з метою демонстрації в ігровій форм важливості толерантного спілкування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь