Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2022 р., 09:29
Другий місяць наше прикордонне містечко Чоп разом з мешканцями територіальної громади інтенсивно продовжує надавати захист та підтримку знедоленим людям, яких війна позбавила можливості жити у своїх теплих затишних домівках, займатися повсякденними справами, а дітей – безтурботного та щасливого дитинства.
06 Квітня, 2022 р., 08:41
«Ми усвідомлюємо, що окупанти переважають чисельно. Що в них більше техніки. Ми знаємо про спроби російських керівників назбирати по всій Росії нових дурнів з-поміж курсантів військових училищ, людей із бойовим досвідом та строковиків, щоб направити їх усіх на забій у ще один наступ. Але в нас немає жодного іншого вибору – вирішується доля нашого народу. Ми знаємо, за що воюємо. І робимо все для перемоги», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 41-го дня війни.
06 Квітня, 2022 р., 08:40
«Потрібно негайно притягати російських військових і тих, хто віддавав їм накази, до відповідальності за воєнні злочини на території України. Кожен, хто віддавав злочинні накази і хто їх виконував, убиваючи наших людей, опиниться під трибуналом, який має бути аналогічним Нюрнберзькому процесу». Володимир Зеленський звернувся до високопосадовців і членів Радбезу ООН.
05 Квітня, 2022 р., 09:02
«Кожна нормальна людина у світі розуміє, хто приніс війну та масові смерті на українську землю. Є безліч доказів того, що саме російські війська знищують мирні міста. Викрадають, катують і вбивають мирних людей», — звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 40-го дня війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь