Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2022 р., 13:52
Вранці, 24 лютого, нашу державу сколихнула страшна звістка – Російська федерація розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну під страшною назвою «війна».  Із місць проведення активних бойових дій почало масово евакуйовуватися мирне населення, бо окупант не щадить нікого: ні жінок, ні дітей, ні людей похилого віку…
07 Березня, 2022 р., 22:07
«Я залишаюсь у Києві. На Банковій. Не ховаючись. І нікого не боюсь. Стільки, скільки потрібно, щоб перемогти у цій війні!». Звернення Президента України Володимира Зеленського ввечері дванадцятого дня війни.
07 Березня, 2022 р., 12:42
«На нашому прапорі немає крові. Немає й ніколи не буде чорних плям, жодних свастик. Український прапор – це земля. Мирна, родюча, золота й без танків. Це небо – мирне, чисте, блакитне й без ракет. Так було. І так буде». Звернення Президента України Володимира Зеленського.
06 Березня, 2022 р., 22:04
Сьогодні – Прощена неділя. Але ми не пробачимо сотні й сотні жертв. Тисячі й тисячі страждань. І Бог не пробачить. Ні сьогодні. Ні завтра. Ніколи. І замість Прощеного буде Судний день – звернення Президента України Володимира Зеленського. 
06 Березня, 2022 р., 15:47
Упродовж усіх днів війни майже немає такої години, щоб Україна не чула, яку допомогу отримає, – звернення Президента Володимира Зеленського. 
05 Березня, 2022 р., 20:46
«Наші люди, наші українці не відступають. Не здаються. Не зупиняють спротиву. Вони кричать окупантам: іди додому! Як російський корабель!» Звернення Президента Володимира Зеленського.
05 Березня, 2022 р., 18:53
«Упевнений, що вже скоро ми зможемо сказати нашим людям: повертайтеся! Повертайтеся, бо загрози більше немає». Звернення Президента України Володимира Зеленського.
05 Березня, 2022 р., 18:53
Чопський міський голова спільно з депутатами міської ради звернулися до Президента Сша Джо Байдена, Президента Франції Еммануеля Макрона та Федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца щодо негайного закриття повітряного простору над Україною, як єдиного варіанту гарантії безпеки мирним мешканцям наших сіл і міст, зберігання критичної інфраструктури, убезпечення країни та світу від можливих екологічних і техногенних катастроф.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь